GAZİANTEP / ŞEHİTKAMİL - Belkıs Ortaokulu

Okulumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarımız.

Lise Tanıtımları

Mrt

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ali Gürsel UÇAR ve Müzik Öğretmenimiz Gizem TEKELİ'nin katkılarıyla; İstikal Marşımızın kabul edildiği tarihte Mehmet Akif Ersoy'u andık, İstiklal Marşımızın kabulünü kutladık.

Mrt

Ülkemizde her yıl 1-7 Mart haftası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla “Deprem Haftası” olarak kutlanmaktadır. Afetlere karşı hazırlık amacıyla okulumuz Sivil Savunma Kulübünün katkılarıyla deprem tatbikatı yapılmış bu kapsamda çök - kapan etkinliği yapılmış, tahliye planı çerçevesinde güvenli bir şekilde bina boşaltılmıştır.

Şbt

Okulumuz bahçesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından ağaçladırma çalışması yapıldı. Emeklerinden dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma ŞAHİN'E ve Belediye çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Şbt

Bağımlılık ile mücadele seminerimiz.

25 Aralık Panorama Müzesi

Okulumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlamaları.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun